Over DroomCarrière

Bij DroomCarrière helpen wij mensen in verschillende fasen van hun carrière met het realiseren van hun ‘droomcarrière’. Wil je weten:

 • wat de “juiste” baan is voor jou?
 • hoe je je het beste voorbereidt op een sollicitatie(gesprek)?
 • hoe je een beter salaris of betere arbeidsvoorwaarden uit onderhandelt?
 • hoe je een carrière switch maakt?

Dan helpen we je graag verder!

DroomCarrière werkt samen met o.a.:
 • logo-vu-nl
 • logo-uva-nl
 • Gemeente Amsterdam
 • European Commission
 • Ubiqum
 • B.Amsterdam

Wij zijn Ognjen Soldat, Rob Smiers en Kenneth Lim, oprichters en mentors van DroomCarrière.

Alle drie hebben we verschillende paden bewandeld om te komen waar wij nu zijn. Inmiddels kunnen we ieder wel stellen dat we een heel eind op weg zijn om onze droomcarrière waar te maken. Topbanen, freelance opdrachten, mooie salarissen, boekcontracten, mediapresentaties, werken in het buitenland, vrijheid en onze talenten kunnen benutten; dit zijn allemaal elementen die onze loopbanen nu kenmerken.

Waar staan wij voor?

Ons doel is om jou in staat te stellen het heft over jouw carrière in eigen hand te nemen.

Of je nu genoeg geld wilt hebben om een wereldreis te maken, een eigen bedrijf wilt beginnen of je eigen werktijden helemaal mag bepalen, de keuze is aan jou. De enige die bepaalt waar een droomcarrière uit bestaat, ben jij.

Wij helpen jou erachter te komen wat je wilt en hoe je dat realiseert. Wij willen dat jij succesvol wordt en dat je voldoening ervaart op emotioneel, intellectueel en financieel gebied.

Waarom zou je geloven dat wij je kunnen helpen?

Toen wij op zoek gingen naar hulp op carrièregebied, viel ons één ding op: de meeste ‘experts’ hadden vooral theoretische kennis. Dit waren mensen die zelf in jaren niet hadden gesolliciteerd en zeker niet wisten hoe het is om tijdens een economische crisis te solliciteren. Laat staan om te solliciteren naar een droombaan.

Stel, je wilt leren skiën. Van wie zou je lessen willen krijgen?

 1. van iemand die net als jij zonder ervaring is begonnen, vervolgens lang heeft geoefend met ervaren skiërs op de piste en nu heel goed is geworden; of
 2. van iemand die 15 jaar geleden heel veel boeken heeft zitten lezen over skiën.

Wij hebben alles wat we je leren zelf getest en alleen de aspecten behouden die zich 100% in de praktijk hebben bewezen. Dit leverde ons opdrachten en baanaanbiedingen op in meerdere toonaangevende organisaties binnen het bedrijfsleven en de overheid.

We hebben tientallen anderen ons materiaal laten testen en ook zij boekten geweldige resultaten.

Kenneth Lim

Kenneth Lim

Ognjen Soldat

Ognjen Soldat

Rob Smiers

Rob Smiers